Osman Gazi: The Legendary Hero of the Ottoman Empire in 3D
UMURO Games, daha önce geliştirdiği Nasreddin Hoca oyunu ile dikkatleri çekmişti. Yakaladığı başarının ardındna Ertuğrul Gazi isimli bir başka yapımını Android üzerinde yayınlayan stüdyo, milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştı.
Ertuğrul Gazi oyununun toplamda 2 milyon kişiye ulaşmasının ardından Türk tarihindeki önemli kişileri konu edinmeye devam etme kararı alan UMURO Games, Osman Gazi oyunu geliştirdi.
osman gazi oyunu
Başbakanlık Kültür Danışmanı - Yazar Prof. Dr. İskender Pala oyunun sergilenmesindeki asıl büyük emeğin, oyuncular ve teknik kadro tarafından ortaya koyulduğunu dile getirdi. Oyunun kendi memleketinde sergilenmesinden dolayı çok heyecanlı olduğunu vurgulayan Pala, şunları kaydetti: "Bu oyunu yazdığım zaman bu kadar güzel bir sahne eseri ortaya çıkacağını hiç düşünmemiştim. Oyuna genç oyuncu arkadaşlarımız bir ruh kattılar, kimlik verdiler. Bizim devletimiz, dualarla, erenleri efesiyle, kahramanların kanlarıyla kuruldu ve tarih boyunca hep böyle yaşadı. Ne yazık ki bu devlete tarih boyunca hiç olmadığı kadar büyük bir şiddetle içerden ve dışarıdan hainlerin saldırısına maruz kalmaktadır. Biz sahnelenen bu ruhla ne olursa olsun bu devleti ilelebet yaşatmaya devam edeceğiz"
İlerleyen dönemlerde bu tür tarih, medeniyet ve kültür kokan oyunlarla tekrar buluşmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan "Etkileyici dekoru ve gerçeğinden farksız sahneleri ile gözümüzü kırpmadan oyunu izledik. Oyunun sergilenmesinde gösterdikleri çok güzel performansla bizlere seyretme keyfi veren tüm oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Osman Gazi oyunu indir
Osman Gazi oyunu hileleri
Osman Gazi oyunu nasıl oynanır
Osman Gazi oyunu son bölüm
Osman Gazi oyunu karakterleri
Osman Gazi oyunu Bala Hatun
Osman Gazi oyunu kılıç seçimi
Osman Gazi oyunu zırh nasıl alınır
Osman Gazi oyunu bozkurt eşliği
Osman Gazi oyunu kale fethi
Osman Gazi oyunu Moğol savaşı
Osman Gazi oyunu Bizans düşmanları
Osman Gazi oyunu Turgut Alp
Osman Gazi oyunu Bamsı Beyrek
Osman Gazi oyunu Dündar Bey
Osman Gazi oyunu Sofia karakteri
Osman Gazi oyunu Yenişehir bölümü
Osman Gazi oyunu grafik kalitesi
Osman Gazi oyunu müzikleri
Osman Gazi oyunu hikaye modu
Osman Gazi oyunu at sürme
Osman Gazi oyunu gemi sızma
Osman Gazi oyunu bayrak tırmanma
Osman Gazi oyunu savaş sahneleri
Osman Gazi oyunu haritaları
Osman Gazi oyunu Selçuklu dönemi
Osman Gazi oyunu Kayı Obası
Osman Gazi oyunu adalet ve doğruluk
Osman Gazi oyunu puanlama sistemi
Osman Gazi oyunu altın toplama
Osman Gazi oyunu mağaza özellikleri
Osman Gazi oyunu güncellemeleri
Osman Gazi oyunu yorumları
Osman Gazi oyunu sorunları ve çözümleri
Osman Gazi oyunu destek hattı
Osman Gazi oyunu sosyal medya hesapları
Osman Gazi oyunu ATV dizisi ile ilişkisi
Osman Gazi oyunu Burak Özçivit seslendirmesi
Osman Gazi oyunu tarihi gerçeklik derecesi
Osman Gazi oyunu eğitici değeri
Osman Gazi oyunu Türk kahramanları tanıtımı
Osman Gazi oyunu Orta Çağ atmosferi
Osman Gazi oyunu fetih ve macera temaları
Osman Gazi oyunu aksiyon ve strateji unsurları
Osman Gazi oyunu kullanıcı dostu arayüzü
Osman Gazi oyunu 3 boyutlu deneyimi
Vali Ahmet Okur ise yaptığı konuşmada, "Okuduğum romanı adım adım sahne sahne yaşadım. Çok güzel ve ustaca kaleme alınmış mükemmel bir oyun. 15 Temmuzda yaşanan ihanetin aynısı oyunun içinde de yaşandı. Biz 15 Temmuzlara alışık olan bir milletiz. İnşallah Allah bizlere bir daha bu şekilde fitne ve ihanetlere meydan vermesin. Kuruluşumuz da olduğu gibi devletimizin yükselişi her daim devam etsin. Emeği geçen tüm teknik ekibinden oyunculara kadar tüm ekibe teşekkür ediyorum" dedi.